top of page

Qui som

  • Som una escola pròxima i petita, al centre de Banyoles.

  • Creiem que quan els estudiants estan motivats i es diverteixen, l'adquisició del llenguatge es converteix en un procés més façil i natural. Es per això, que la nostra filosofia es basa en aprendre anglés de manera divertida i creativa, fent especial èmfasis en la gramàtica i el vocabulari.

  • La correcta pronunciació és un aspecte clau en l'aprenentage d'una llengua, no només en la parla sinó també en la seva comprensió. Apendre amb professors nadius ofereix una excellent oportunitat per adquirir una bona pronunciació de manera passiva i al mateix temps, descobrir la riquesa lingüistica i cultural del país.

LEW.webp

Els professorsSom un petit equip dinàmic amb una àmplia experiència educativa a tots els nivells d'edat. Les nostres formacions complementaries ens permeten ensenyar d'una manera global i efectiva.

El nostre equip està format per:

  • En Joe

Soc en Joe, vaig néixer a Anglaterra i soc director i professor de Little England des de fa ja 5 anys. Tinc un postgrau en Educació i he treballat en moltes escoles primàries de Londres, ensenyant diverses assignatures a nens i nenes de totes les edats. També he ensenyat anglès com a llengua estrangera durant més de 14 anys tant a Catalunya com a Anglaterra, Escòcia i Itàlia. M’apassiona ensenyar, especialment com ho fem a Little England, perquè veiem com els nens gaudeixen genuïnament de la seva experiència d’aprenentatge.

  • La Sarah

Soc la Sarah, vaig néixer a Londres i sóc llicenciada en Psicologia. Soc terapeuta de l’aprenentatge lingüístic amb 19 anys d’experiència i porto més de 24 anys ensenyant a escoles de Londres i a Little England des dels seus començaments. Crec fermament en el desenvolupament de la comunicació i de l’aprenentatge a través de l’auto motivació.

  • La Karla

Soc la Karla i vaig néixer a Veneçuela. Soc professora d’anglès titulada amb més de 10 anys d’experiència, ensenyant a nens i adolescents al British Council de Caracas, a l’escola d’idiomes Kensington de Girona i ara a Little England. El que més m’agrada de Little England és el seu ambient càlid i agradable. És motivador que els nenes aprenguin jugant, fent allò que els fa més feliços. En el meu temps lliure gaudeixo de la pintura i de les passejades amb la meva gossa.

  • La Tara

Soc la Tara, soc irlandesa i parlo anglès, gaèlic, castellà i una mica de francès i noruec. He ensenyat anglès com a llengua estrangera a Argentina, Irlanda i Catalunya. Per mi ensenyar és una feina divertida i motivadora i és justament el que he trobat a Little England , on tots ens sentim benvinguts. 

En el meu temps lliure m’agrada anar en bici, llegir i tocar música amb diversos instruments.

  • La Sian

Soc la Sian, vaig néixer a Gal·les i parlo gal·lès i anglès. Tinc més de 20 anys d’experiència com a mestra d’infantil a Gal·les i a l’escola St. George’s de Girona. Per mi ensenyar és molt gratificant pel que puc aportar en el creixement i desenvolupament dels infants. M’agrada treballar a Little England  perquè tothom és agradable i atent i perquè l’horari em permet tenir temps per mi. En el meu temps lliure m’agrada anar a córrer i en bicicleta.

Testimonis

Des de l'Ampa de la Vila busquem oferir activitats extraescolars que responguin a les necessitats de l'alumnat i les famílies. Little England ofereix experimentar i adquirir la llengua anglesa de manera vivencial i funcional. Com a empresa, manté contacte estret i continu amb l'Ampa per tal de resoldre qualsevol dificultat o fer noves propostes.

AMPA La Vila

Fantàstiques!! Positives i ideals per totes les edats.

Sònia

Banyoles

Please reload

bottom of page