Qui som

  • Som una escola pròxima i petita, al centre de Banyoles.

  • Creiem que quan els estudiants estan motivats i es diverteixen, l'adquisició del llenguatge es converteix en un procés més façil i natural. Es per això, que la nostra filosofia es basa en aprendre anglés de manera divertida i creativa, fent especial èmfasis en la gramàtica i el vocabulari.

  • La correcta pronunciació és un aspecte clau en l'aprenentage d'una llengua, no només en la parla sinó també en la seva comprensió. Apendre amb professors nadius ofereix una excellent oportunitat per adquirir una bona pronunciació de manera passiva i al mateix temps, descobrir la riquesa lingüistica i cultural del país.

Els professorsSom un petit equip dinàmic amb una àmplia experiència educativa a tots els nivells d'edat. Les nostres formacions complementaries ens permeten ensenyar d'una manera global i efectiva.

El nostre equip està format per:

- En Joe, professor qualificat d'anglès i de primària. Durant els últims deu anys ha estat exercint de professor en múltiples escoles angleses, adquirint una amplia experiència en l'ensenyament i preparació d'exàmens oficials de Cambridge.

- La Sarah, llicenciada en psicologia i terapeuta de l'aprenentatge lingüistic.

Ella té molts anys d'experiència, amb nens d'escoles de Londres, en desenvolupar la comunicació i l'ensenyament de la llengua a través de la automotivació.

- La Karla es Veneçolana, professora qualificada d’anglès amb sis anys d’experiència exercint al British Council i a l’escola Kensington, Girona. Li motiva que els nens aprenguin anglès jugant, fent els que els fa més feliços.

- La Barika es originaria d’Holanda i professora desde fa 9 anys. Ha estat ensenyant anglès en una escola de primaria i també s’ha dedicat al circ amb el paper d’actriu. És molt creativa i aporta molt dinamisme a l’aula mitjançant la dansa, el teatre i el cant per dir-ne algunes.

- En Tim es originari de Dorset, Anglaterra. Ha exercit de professor d’anglès arreu del món. Aquí a Catalunya porta dos anys impartint classes tant online com de forma presencial. Disfruta d’un ambient distès a l’aula i on els nens s’ho passen bé aprenent.

- En Matthew ve de Shrewsbury, Anglaterra. Té un màster en l’ensenyament d’anglès com a llengua estrangera i ha impartit classes a nens i adolescents desde fa 10 anys. Li agrada ensenyar anglès a partir del que motiva a cada nen/a.

- La Mireia es catalana i ha viscut els darrers 14 anys a Anglaterra. Ha obtés dos postgraus en l’ensenyament de llengües estrangeres i té 14 anys d’experiència a l’aula. A Anglaterra ha estat professora d’adults, lingüista especialista en escoles de primaria i professora de secundària. Disfruta veient com la mainada es resol en una llengua estrangera de forma natural.

Testimonis

Fantàstiques!! Positives i ideals per totes les edats.

Sònia

Banyoles

Please reload